Intim hårfjerning for kvinder,

- den blideste voksbehandler i København, Valby

Få fjernet uønsket hårvækst med en voksbehandling

I Beauty By Ryberg tilbyder vi en blid og intim hårfjerning med voks, så du kan slippe af med den uønskede hårvækst i de nedre regioner. I øjeblikket behandler vi kun kvinder de intime steder.

Behandlingen foregår i vores salon, der har en central beliggenhed lige ved Spinderiet og Valby Langgade tæt på Frederiksberg.

​Vælg den rette hårfjerningsbehandling for dig

Vi tilbyder en række forskellige behandlinger til intim hårfjerning, så du kan få lige den behandling, du ønsker dig. Du kan blandt andet vælge imellem:

  • ​Brasiliansk (Full Brazil, kaldes også for Hollywood)
  • Bikini
  • ​Tanga (kaldes også for Californien)

Uanset hvilken behandling du vælger, kan du forvente, at den holder i ca. 4-6 uger.
​​

Brasiliansk hårfjerning

Brasiliansk hårfjerning er en populær intim hårfjerning, der fjerner al kønsbehåring fra skamlæber og mellemkød med undtagelse af en smal stribe eller en trekant på venusbjerget. Denne hårfjerningsmetode kaldes også for ”Playboy”.

Hos os laver vi denne behandling, men vi kalder den for en full brazil (Hollywood). Det betyder voksbehandling af alt ved venusbjerget, skamlæber, mellemkød samt mellem baller ved anus.​

Bikini, Californien og Tanga

Disse former for intim hårfjerning dækker over fjernelse af kønsbehåringen med undtagelse af en smal, lodret stribe, hvilket gør behandlingen særligt velegnet til smalle bikinier. Modsat den brasilianske metode bliver der ikke fjernet hår ved kønslæberne eller mellem ballerne.

​Vi tilbyder en plejende og beskyttende intim hårfjerning

Intimområdet er meget følsomt, og derfor tilbyder vi altid en plejende og beskyttende behandling ved hjælp af voks fra LYCON.

Det er et Australsk testvindende brand inden for voks til hårfjerning. Ved at anvende denne voks kan du få plejet, beskyttet og bevaret din huds barriere både før, under og efter behandlingen.

Særlige pakker til dig der er gravid

Preggo-pakkerne til gravide, er den perfekte gave til dig selv imens du er gravid og stadig gerne vil fremstå pæn.

Small (Brazil + underben) 695 kr.

Medium (Brazil + underben + armhuler) 795 kr.

Large (Brazil + hele ben + armhuler) 995 kr.

​​Hvor længe holder en voksbehandling?

En voksbehandling holder ca. i 4-6 uger. ​​

Få en plejende og beskyttende hårfjerning

logo (2)

LYCON er fra Australien og skabt af Lydia Jordane, som i dag er verdensførende voksspecialist. LYCON er det mest testvindende brand inden for voksning på verdensplan.

LYCON har altid sat en stor ære i at være kompromisløs, når det gælder kvalitet, råvare, viden, teknikker og præstation. Dermed skiller LYCON sig ud, fordi det ikke kun er en hårfjerning, men en voksbehandling, der plejer, beskytter og bevarer hudens barriere intakt både før, under og efter voksbehandling.

LYCON blev etableret i Australien i 1978 af den internationalt anerkendte skønhedsterapeut Lydia Jordane. I dag nyder LYCON et velfortjent ry som crème de la crème inden for voks til hårfjerning. Det er det foretrukne valg på de mest eksklusive spahoteller og skønhedssaloner i mere end 65 lande.

Filosofien bag LYCON er baseret på uovertruffen produktkvalitet, fantastiske resultater og høj professionalitet, som har givet LYCON sit enestående ry og verdensomspændende anerkendelse.

Før voksbehandling:

Vær aldrig bange for at lade dit hår gro, jo længere jo bedre.

Dine hår skal være 1-1,5 cm lange for at opnå det bedste resultat. Det er derfor vigtigt du lader dit hår gro ca 2-3 uger efter sidste brug af skraber.

Brug gerne blid skrub dagen før, og kom gerne i løst bomuldstøj på dagen.

Efter voksbehandling:

Dine hårfollikler er åbne efter en voksbehandling, og det er derfor vigtigt at undgå irritation. Det ligeledes vigtigt at forebygge indgroede hår.

Så undgå derfor alt for varme brusebade, svømning, træning, solbadning og solarium før rødmen er aftaget.

Smerten ved voksbehandling er meget individuel, nogle mærker det mere end andre.

2. og 3. gang man bliver voksbehandlet, vil smerten være en hel anden, da hårene vil være finere, blødere og reduceret. Det er derfor også altid en god ide, at gå i gang med sin voksbehandlingsrutine om vinteren, da man om vinteren bedre kan skjule sine lange hår under tøjet samtidig med, at man reducere sine hår til om sommeren, hvor vi igen smider tøjet.

Jeg går meget op i, at mine kunder føler sig tilpas undervejs. Jeg forbehandler og efterbehandler altid på huden for at opnå det bedste resultat. I min verden behøver man ikke lide for skønheden, hvis det kan undgås. Derfor er det mit mål at blive omtalt som den blideste voksbehandler.​

Har du spørgsmål ?

Du skal blot udfylde formularen her og så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til beautybyryberg@gmail.com.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Beauty By Ryberg ApS

CVR​: 42330795

Skolegade 9, 2500 Valby ​​

Klik her for rutevejledning