Skal du have lavet lyse striber i dit hår?

Kunne du tænke dig at få lavet lyse striber i håret, så dit hår kan få et smukt farvespil? Hvis du leder efter en lokal frisørsalon i nærheden af Frederiksberg eller Valby, så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Ryberg tilbyder vi både traditionelle striber i håret samt moderne hårfarvningsteknikker som f.eks. balayage og babylights. Vores salon er beliggende lige ved Spinderiet og Valby Langgade og har således en meget central beliggenhed.

Reflekser i alle hårfarver

Den helt traditionelle type af lyse striber i hår kaldes normalt for reflekser. Disse striber bliver vævet ind i håret som passager, og som regel benyttes der folie til arbejdet.

Du kan derfor godt få lyse striber i leverpostejsfarvet hår, lyse striber i mørkt hår og lyse striber i lyst hår, hvis det er det, du ønsker.

Trends kommer og går, og vi har løbende skiftet helfarve og traditionelle lyse striber i hår ud med et blødere og mere naturligt look. Uanset om du ønsker de traditionelle reflekser eller de mere moderne teknikker, der giver blødere overgange og et mere naturligt look, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vores priser på farvning af hår

Vi tilbyder en forholdsvis billig pris på farvning af hår, uanset om du ønsker lyse striber i kort, langt eller mellemlangt hår. Striberne kan også kombineres med helfarve, hvis du ønsker et helt andet look end det, du har i dag.

Du kan finde en oversigt over alle vores priser ved at klikke her.

Book en tid online til at få lavet lyse striber i hår

Du kan med stor fordel booke en tid online hos en af vores frisører, hvis du kunne tænke dig at få lavet lyse striber i hår.​

Har du spørgsmål ?

Du skal blot udfylde formularen her og så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på ​@beautybyryberg

Kontaktoplysninger

Beauty By Ryberg ApS

Skolegade 9 | 2500 Valby

Klik for rutevejledning

Telefon: 26 28 84 88

E-mail: info@byryberg.dk

CVR​: 42330795

Åbningstider​

Mandag til onsdag

09.00 – 18.00​

Torsdag – fredag

09.00 – 19.00​

Lørdag

10.00 – 16.00​

Søn- og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Vores behandlinger

→ ​Frisør

→ ​Diamantslibning

→ ​Eyelash extensions

→ ​Lash and Brow lift​

→ ​Negle

→ ​Spraytan