Book en tid til hair extensions i Valby

Med Hairtalk får du en kreativ frihed inden for længde, volumen og farver uden kemiske processer og skadelig virkning på det naturlige hår. Leg med farvespil

Se priser her eller længere nede på siden :

Vi tilbyder i salonen hair extensions.

Vores frisører er uddannet hos Hairtalk extensions da vi har valgt dem som vores leverandør. Vi finder Hairtalk professionelle, kvalitetsbevidste og så ærekære indenfor deres branche, at man ikke kan købe deres extensions som privat. 

Vi anbefaler ved 1. gangs påsætning 4 pakker i den ønskede længde for det bedste resultat. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hairtalk blev grundlagt i Tyskland i 2005 og udviklede verdens første tape extensions. I dag er Hairtalk verdens førende leverandør af tape extensions med flere end 30.000 saloner fordelt i 52 lande verden over.

I Danmark arbejder flere end 450 professionelle frisører i dag med Hairtalk.

Vores unikke og skånsomme tapesystem med de patenterede fæste, gør Hairtalk til det bedste produkt på markedet inden for tape extensions. Missionen har helt fra starten været at skabe et holdbart, skånsomt og nemt system til påsætning af extensions for professionelle frisører.

Med vores unikke kombination af 100% Indian Remy ægte hår og de ultratynde fæste med medicinsk tape, får du et helt unikt produkt. Hairtalks utroligt høje kvalitet og nemme og hurtigepåsætningsmetode, gør det til det oplagte valg for dig, der vil have et skånsomt alternativ til din hårforlængning/volumen. Hairtalk blender helt fantastisk sammen med naturligt hår - helt diskret og umærkbart.

Med Hairtalk får du en kreativ frihed inden for længde, volumen og farver uden kemiske processer og skadelig virkning på det naturlige hår. Leg med farvespil, Colormelts, Root Colors og Color Plus for at opnå det helt perfekte resultat. Hairtalk hår kan genoprykkes op til 3 gange – det er værdi for pengene, faktisk betyder det et smukt hår til under en kop kaffe om dagen!​

LÆNGDER:

Hairtalk fås i følgende længder -

1.​25 cm

2.​40 cm

3.​55 cm

Håret kommer altid 3-5cm længere end den bestilte længde.

Hairtalk har valgt at bevare de slidte spidser, så frisøren har mere hår at arbejde med, når det skal klippes til.

Samtidig bliver slutresultatet et tilklippet hår, der ikke er kortere, end den længde der er bestilt og betalt for.

Med Hairtalk Tape Extensions får du markedets bedste og mest skånsomme metode for fylde, længde og farvespil. Hairtalk har patent på flere af de ultratynde fæstetyper, som hverken kan ses eller mærkes i håret.

Håret er 100% ægte Remy Human Hair af fineste kvalitet. Remy betyder, at alle hårstrå er vendt i samme nedadgående retning - præcis som vores eget hår. Det er en kvalitetssikring som betyder, at håret ikke filtrer.

Samtidig er hårets skællag intakt, og ikke overfladebehandlet med silicone. Derfor føles Hairtalk Tape Extensions meget lette og bløde, og det blander sig naturligt med dit eget hår. Med flere forskellige længder og over 1000 farvekombinationer er mulighederne uendelige.

Det unikke tapesystem er hurtigt at påsætte og fjerne, ingen taperester i håret, gammel tape skal ikke renses af og ny tape er klippet på forhånd. Nemmere bliver det ikke.

Læs mere om hairtalk her: https://hairtalk.dk/

Hair​ extensions - priser

1 pakke hår

25 cm: 

998,-​

40 cm:

1.298,-

55 cm: 

1.898,-​

2 pakke hår

25 cm: 

1.996,-​

40 cm:

2.596,-

55 cm:

3.796,-

3 pakke hår

25 cm: 

2.994,-​

40 cm:

3.894,-

55 cm: 

5.694,-​

4 pakke hår

25 cm: 

3.992,-​

40 cm:

5.192,-

55 cm: 

7.592,-​

5 pakke hår

25 cm: 

4.990,-​

40 cm:

6.490,-

55 cm: 

9.490,-​

Har du spørgsmål ?

Du skal blot udfylde formularen her og så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til beautybyryberg@gmail.com.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Beauty By Ryberg ApS

CVR​: 42330795

Skolegade 9, 2500 Valby ​​

Klik her for rutevejledning