Vegansk Lash and Brow lift​

​​Vi er hos Beauty by Ryberg også her uddannet hos Lash Bar Academy som både har saloner i Sverige og Norge. Lash Bar er bl.a. nomineret til årets klinik/salon ved Danish Beauty Awards i 2013 og 2015 og var nogle af de første på markedet. De er leverandør til nogle af vores eyelash & brow produkter som de også selv producerer.

logo_2

Vil du booke tid  ?

​Book din tid online.

Lash Lift

​Lash Lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere. Lash Lift giver mere volumen og et smukt løft. Dine naturlige vipper bliver smukt buet, så vippebukkeren kan smides væk for evigt.

Et Lash Lift kan være holdbart i op til 8 uger, men det anbefales at få fornyet ca. hver 5. uge for et optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt ''gamle'' vipper afstødes dagligt.


Et Brow Lift holder ca. ligeså længe som et Lash Lift.

OBS og procedure ved Lash Lift

​Fjern kontaktlinser inden behandling og kom uden øjenmakeup. Du har lukkede øjne undervejs.

Først afrenses øjenområdet samt vipper med en foam udviklet til det. Derefter får du påsat fugtgivende øjenpads, som isolerer de nederste vipper fra de øverste. Dine vipper gives herefter en styrkende vegansk pre-treatment med Biotin (B-Vitamin).


Så påsættes bløde silikoneforme på dine øjenlåg. Derefter løftes dine vipper forsigtigt op og fastsættes med en vandbaseret lim på formen. Så får vipperne først en vegansk Lifting lotion i ca 7-9 min. Derefter en vegansk Setting lotion. Herefter kan vipperne blive farvet hvis det ønskes. Det anbefalder vi da det helt klart giver et flottere look.


Behandlingstiden er ca. 45 min.

Brow lift

​Her kan du få brynshår, som vokser i flere retninger, stritter eller som er nedadgående, i en mere ensartet og opadgående retning. Looket ''brushed up brows'' er ligenu et super populært look.

Et Brow Lift gør det også langt nemmere at style brynene med din yndlings makeup, og flere kan nu helt undvære brow gel efterfølgende. Produkterne der benyttes er som ved Lash Lift.


Brow Lift tager ca. 30 min. uden tilretning & farve.

​Der afsluttes altid med vores Keratin Boost & Repair, en intens genopbyggende keratin, vitamin og collagen kur. Denne booster/botox indeholder også Pro-vitamin B5 og hyaluronsyre. Keratin Boosteren trænger ekstremt dybt ned i håret, reparerer, genopbygger og styrker det indefra, samt tilfører masser af fugt. Hårets skællag lukkes 100% samt låser liftet.

​Efter Lash / Brow Liftet kan du fint tage mascara/makeup på, vipper/bryn må gerne blive våde lige efter endt behandling.

OBS ved Brow Lift

​Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage den kemiske påvirkning, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt løft. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette kan man prøve at give et forsøg mere, men det er ingen garanti at vipper/bryn derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved. Oplever man at have fået for meget løft, kan dette nemt afhjælpes ved at få et Re-Lift med det samme eller booke et (Reverse Lift).

Har du spørgsmål ?

Du skal blot udfylde formularen her og så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på ​@beautybyryberg

Kontaktoplysninger

Beauty By Ryberg ApS

Skolegade 9 | 2500 Valby

Klik for rutevejledning

Telefon: 26 28 84 88

E-mail: info@byryberg.dk

CVR​: 42330795

Åbningstider​

Mandag – fredag

10.00 – 19.00​

Lørdag

10.00 – 16.00​

Søn- og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Vores behandlinger

→ ​Frisør

→ ​Diamantslibning

→ ​Eyelash extensions

→ ​Lash and Brow lift​

→ ​Negle

→ ​Spraytan