Med eyelash extensions kan du få masser af fylde på vipperne

Påsætning af øjenvippe-extensions

Drømmer du om fyldige øjenvipper, som kan spare dig for en masse tid om morgenen foran spejlet, fordi flere lag mascara ikke længere behøver at være et must? 

Så kan du få lavet eyelash extensions hos Beauty By Ryberg ApS.​​

Vores skønhedssalon er beliggende mellem Spinderiet og Tingstedet lige rundt om hjørnet fra Valby Langgade, og kommer du i bil fra for eksempel Frederiksberg eller resten af København, er der kun 100 meter til Spinderiets parkeringsplads, hvor du kan parkere gratis i to timer.

Kommer du med det offentlige, er der kun 300 meter ned til Valby station, ligesom der kun er 50 meter til Tingstedet.

Uddannet hos Lash Bar Academy

Vi er uddannet hos Lash Bar Academy, som både har saloner i Sverige og Norge. Lash Bar var nogle af de første på vippemarkedet, og de har blandt andet været nomineret til årets salon ved Danish Beauty Awards i 2013 og 2015. Derfor er vi stolte af at have dem som leverandør til mange af vores eyelash- og brow-produkter, som de også selv producerer.

Vil du booke tid til eylash?

​Book din tid online.

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål angående eyelash extensions. 

Har du yderligere spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her på siden, så er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Hvad er eyelash extensions?

Eyelash extensions er små syntetiske vipper lavet i nylon. De er som udgangspunkt sorte fra rod til spids og smukt buede, så du slipper for at bruge mascara og vippebukker. Korrekt påsatte eyelash extensions vil føles som dine egne naturlige vipper, og med løbende genopfyldninger kan de holde på ubestemt tid.​

Hvordan foregår en påsætning af eyelash extensions?

En påsætning foregår ved, at du ligger på ryggen med lukkede øjne. Hvis du bruger kontaktlinser, er det vigtigt, at du tager dem ud. Der renses af, og fugtgivende eyepatches isolerer dine nederste vipper. Man falder ofte i søvn undervejs, da proceduren er meget behagelig. Et fuldt sæt eyelash extensions indebærer, at der bliver påsat extensions på så flest vipper som muligt.

Vi ser helst, at du ankommer helt uden øjenmakeup ved en påsætning eller genopfyldning, så vi ikke skal bruge unødvendig ekstra tid på en afrensning og dermed have mindre tid til selve påsætningen. Vi kan ikke lave behandlinger, hvis du ankommer med vandfast mascara.​

Hvor lang tid holder eyelash extensions?

Lash extensions er semipermanente, hvilket betyder, at de kunstige øjenvipper bliver limet fast til dine naturlige vipper og vil blive siddende der, indtil de falder af. Dette tager typisk mellem 90 og 120 dage.

Hvis du vil undgå, at øjenvipperne falder af, så kan du løbende få lavet en genopfyldning – for eksempel hver anden til tredje uge. For at opnå den bedste holdbarhed anbefaler vi desuden en daglig afrensning med en godkendt lash cleanser.​

Kan man bruge mascara på eyelash extensions?

Ja, såfremt du anvender en mascara, der ikke er vandfast. Mascaraen bør herefter fjernes igen med en oliefri øjenmakeupfjerner. Undgå at benytte vippebukker og vat på dine extensions.

Hvordan fjerner man eyelash extensions?

Hvis du ønsker at få fjernet dine extensions, så kontakt altid os frem for at forsøge på egen hånd. Vi fjerner nemt og forsigtigt dine vippe-extensions ved at anvende en øjenvippe-limopløser på vipperne. Efter ca. 30 sekunder vil vi anvende en microfiberbørste til at fjerne hver enkelt hår med en eller flere gentagne bevægelser.

Du bør efterfølgende rengøre dine øjenvipper med lunkent vand – for eksempel på en serviet eller et stykke vat.​

Har du spørgsmål ?

Du skal blot udfylde formularen her og så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på ​@beautybyryberg

Kontaktoplysninger

Beauty By Ryberg ApS

Skolegade 9 | 2500 Valby

Klik for rutevejledning

Telefon: 26 28 84 88

E-mail: info@byryberg.dk

CVR​: 42330795

Åbningstider​

Mandag til onsdag

09.00 – 18.00​

Torsdag – fredag

09.00 – 19.00​

Lørdag

10.00 – 16.00​

Søn- og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Vores behandlinger

→ ​Frisør

→ ​Diamantslibning

→ ​Eyelash extensions

→ ​Lash and Brow lift​

→ ​Negle

→ ​Spraytan