Vegansk lash lift

Vi er hos Beauty by Ryberg også her uddannet hos Lash Bar Academy som både har saloner i Sverige og Norge. Lash Bar er bl.a. nomineret til årets klinik/salon ved Danish Beauty Awards i 2013 og 2015 og var nogle af de første på markedet. De er leverandør til nogle af vores eyelash & brow produkter som de også selv producerer.​

Lash Lift

​Lash Lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere. Lash Lift giver mere volumen og et smukt løft. Dine naturlige vipper bliver smukt buet, så vippebukkeren kan smides væk for evigt.

Et Lash Lift kan være holdbart i op til 8 uger, men det anbefales at få fornyet ca. hver 5. uge for et optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt ''gamle'' vipper afstødes dagligt.


Et Brow Lift holder ca. ligeså længe som et Lash Lift.

OBS og procedure ved Lash Lift

Fjern kontaktlinser inden behandling og kom uden øjenmakeup. Du har lukkede øjne undervejs.

Først afrenses øjenområdet samt vipper med en foam udviklet til det. Derefter får du påsat fugtgivende øjenpads, som isolerer de nederste vipper fra de øverste. Dine vipper gives herefter en styrkende vegansk pre-treatment med Biotin (B-Vitamin).

påsættes bløde silikoneforme på dine øjenlåg. Derefter løftes dine vipper forsigtigt op og fastsættes med en vandbaseret lim på formen. Så får vipperne først en vegansk Lifting lotion i ca 7-9 min. Derefter en vegansk Setting lotion. Herefter kan vipperne blive farvet hvis det ønskes. Det anbefalder vi da det helt klart giver et flottere look.


Behandlingstiden er ca. 45 min.

Har du spørgsmål ?

Du skal blot udfylde formularen her og så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til beautybyryberg@gmail.com.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Beauty By Ryberg ApS

CVR​: 42330795

Skolegade 9, 2500 Valby ​​

Klik her for rutevejledning