Balayage & foliage hårfarvning

Få de populære highlights​, balayage og foliage

Kunne du tænke dig at få farvet dit hår hos en professionel frisør, og leder du i den forbindelse efter en lokal salon omkring Valby eller Frederiksberg, der tilbyder balayage? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Ryberg tilbyder vi både balayage og mange andre teknikker til farvning af hår, og vores salon har en central beliggenhed lige ved Valby Langgade og Spinderiet.

Vi pensler farven i håret ved en balayage og foliage

Balayage og foliage er en frihåndsteknik, hvor farven bliver påført i sektioner i håret.

Hos Ryberg pensler vi farven i håret i lette og velovervejede strøg. Det kan ske ud i luften eller mod et underlag, og vi tildækker enten håret med cellofan eller folie, efter farven er påført.

Balayage og foliage highlights er ikke systematisk placeret, og derfor bliver resultatet mere afslappet, og du får en finish, som når du har været en tur på stranden. Derfor er denne hårfarvningsteknik også blevet utrolig populær i løbet af de seneste år.

​Balayages og foliage kan bruges i alle længder, både kort, page og skulderlangt hår, men den balayage vi kender bedst er i det lange, tykke hår. Balayage er til dig, der kan lide kraftige highlights med mere kontrast uden at være for meget blondine.

Du kan i øvrigt kombinere balayage-teknikken med ombre, hvor spidserne bliver meget blonde.

​Balayage og foliage har, ligesom babylights, et meget lavt vedligeholdelsesinterval, netop fordi looket bliver meget afslappet og med glidende overgange.​

Hvad koster det at få farvet hår hos en frisør?

Vores priser på hårfarvning afhænger i høj grad af, hvilken teknik du vælger – om det f.eks. skal være traditionelle reflekser i håret, helfarve eller balayage.

Vi tilbyder foliage og balayage hårfarvning til en pris fra 1.675 kr.

​Du kan finde en oversigt over alle vores priser her.

Har du spørgsmål ?

Du skal blot udfylde formularen her og så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til beautybyryberg@gmail.com.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Beauty By Ryberg ApS

CVR​: 42330795

Skolegade 9, 2500 Valby ​​

Klik her for rutevejledning